Skip to main content

Our Team Members here at The Light House live in the previously disadvantaged areas of Paarl.

One of our major concerns is the lack of affordable housing with quality building finishes and space for a larger family. In between having guests in residence, we embark on various assignments and educationals with our Team Members.

Driven by the inspiration and careful consideration of community needs, one such assignment we have embarked on is to create a much-needed community facility, by using shipping containers fitted out with basic essentials. So, to start things off, our Team Members came together to build model concepts of what they envision these containers will looks like.

Despite them not having any previous training in interior design or decorating, they surprised everyone with their creativity, perseverance and vision.